F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • maniac78
    Emlegettétek Bala Gi-t hát akkor gondolom elkezdem én is! Most már meg is találtam az aszteroidát, nem mind1 hogy Rolk's Drift vagy Rolk's Fate, én előbbiben kerestem, persze már a falat csikargattam, hogy hiába!
    De meglett, sőt.......már az Advanced Satellite-et vásároltam meg Cardinal's Domain-ben, amikor egy Pirate Reaver lépett, be a nyugati kapun, egy vadász kísérte! Mondom állati végre ilyen is lesz. Először egy Teladi M7-est küldtem rá, hogy legyengítse a pajzsot, de kilőtte, sebaj mondom hát ha már 6 Titan-t üzemeltetek (épp ott volt az egyik), gondosan előkészítettem a terepet pajzs kilő éppen maradt egy kicsi, már a HCF-ben csücsültem; elküldtem a titan-t, elsőre persze nem akart. A többi már gyerekjáték volt 200katona védte (csodálkoztam is rajta). A két HCF megtette a dolgát, küldtem is a bontóba a Teladi Hawk-omat!
    Ezután jött a java. Grand Exchange-ben mentem az erőműbe amikor látom lövik, egy Galleon volt, az aprólék minimális és nem komoly tűzerő plussz le vannak kötve, szisztéma majdnem ua. különbség, hogy Aegir szedte le a pajzsot. A boarding folyamatban van még de nem hiszem, hogy túl nehéz lesz, mert már vagy 700 katona lövöldözik odabenn és a másik HCF még nem is lépett a "játékban". Szóval a zsebemben érzem már a lóvét érte!
    Le kellet írnom mert marhára örülök neki, reggel óta eufórikus hangulat leng körül