F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Valen
    Tiszta víz:

Kapu nélküli szektorba csak M0-s hajókkal lehet menni (Point to Point Jump Drive miatt), de csakis akkor, ha megszerezted a csillagtérkép koordinátáit (a csillagtérképen megjelenik). BBS és egyébb helyeken érdeklődj.

Igen feltettem az 0.7.4-t, de ahogy néztem nem működik rendesen a régi mentésemmel, szal vagy 0.7.3 és építem tovább birodalmam VAGY 0.7.4 és kezdem előről :(

XTM alatt:

Otas HCF - Heavy Capture Frigate (Nehéz Elfoglaló Hajó), arra tervezték, hogy más nagy hajókat elfoglaljon.

OWP - Orbital Weapon Platform (többször telepíthető és felszedhető fegyver állomás védelmi célból)

EC - Enegy Crysstal (Energia Kristály) minden energiaforrás alapja (üzemanyaga) :D
    ----------------------------------------------------

Megnéztem az egyik új kezdési lehetőséget, a Peacefull Gonar (Békés Gonar), namost szép és jó, kapsz egy alap Gonar M3 körüli hajót 0 fegyverrel (nem megy fel rá), üresen, 0 Credit kezdő összeggel.

Másik meg a Otas Exile (vagy mi), mikor az Otas cégtől kirugnak, van egy Otas Reaper-ed (M6-s alap fegyverzettel + cuccal) és egy Otas Elite
    (M3-s alap fegyverzettel + cuccal), üresen, 0 Credit kezdő összeggel, a Pirate-k is barátok :)

Keress pénzt :D

Khaak Survivor : Khaak Interceptorban ülsz, Khaakok haverok, mindenki más téged lő. Boldogulj ahogy tudsz :D