SaGa#14392
Némi "szakmai" kérdés:
Tegnap leszedtem az XTM-et (tulajdonképp az egész X3-at), majd felraktam a Roguey féle modot (némi nosztalgia ébredt bennem a Pirate Bayamon láttán). Átolvasgattam a hozzá javasolt (pontosabban a vele nagyjából kompatibilis) scriptpakkok listáját, letöltögettem őket, majd szép sorban felraktam. Eközben a manager program időnként szólt, hogy az adott script a 2.02 verzióhoz való, de olyan is volt, ami egyenesen X2-esnek vallotta magát (pl a pirates guild). Ezzel együtt mennek (már amennyit ez után volt időm játszani vele) Kérdés: hol van az spk-ban rögzítve az, hogy mely verzióhoz tartozik. Beugratós, mert van olyan spk, köztük, amit a letöltött zip-ből én raktam össze, tehát nem maga az spk hordoz ilyen infót, hanem valahol a fájlokban van valami jelzés. De hol?
Kiegészítő kérdés: az XTM-et ismerem, az XFP-t szintén. A Roguey's mod és a New Horizons hol van ezekhez képest? Azt látom, hogy a szektorok száma a legnagyobb az XFP estén, ez után jön az XTM, a másik kettő meg ezektől messze lemaradva, nagyjából azonos mennyiségű szektort pakolt be. De nem a terrület mérete az, ami igazán megadja, hogy mennyire jó egy mod. Aki játszott már a két újabb mod valamelyikével, adjon valami kis élménybeszámolót róla!