Egyetértek, bár élveztem a vitát. Személy szerint vágyaim a Terran Conflict-on túlra vezetnek, én ugyanis elsősorban egy nyitottabb és logikusabban felépített galaxist látnék szívesen,kvadránsokkal és szektorokkal, mint anno a Wing Commander sorozatban. Több gazdátlan,
nyílt területet, ahol szabad a vásár, mert senki sincs otthon (míg be nem telepszek , mert akkor aztán!), idegesített néha az, hogy bárhová mész, ott már valaki lakik, hát mi ez a galaktikus nyüzsi?! Meg kell vennem ahhoz az egyetlenegy lehetséges szektort, hogy végre legyen otthonom? Valljuk be, a saját bázis nem volt rossz húzás, de végül is ki lett követelve, évek óta ment érte a könyörgés, de: miért csak az egyedi? Miért ne lehetne nekem saját kinézetű dokkom, raktáram, és kuplerájom? A Bala Gi csomag ugyan a játékosok kívánságaiból állt össze, de csak félsiker lett belőle, és mikor a TC-hez kérték a javaslatokat, a fent említett témák megint csak vezették a listát, tehát nem vagyok egyedül. Összegezve: mivel úgyis rés támadt, és becsatlakozott a jó öreg Naprendszer, legyen már eldugva néhány MINDENKI SZÁMÁRA UNKNOWN rendszer, netán néhol elhagyott ősi rombázisokkal, ott egyedi szajréval (pl. ancient ship), amikre rátalálva egyedien kiépíthető az Amaro Empire. Induljon a verseny tisztán, se xenon, se kalóz, se yaki vagy khaak ne legyen ott egy új játék indulásakor, és ha én jutok el először valahova, és időben beépítem, legyen az enyém azonnal, mindenféle licit nélkül, ismerje el az AI a fennhatóságomat. Uff.