-
Ace McCloud #14369 Le ne harapd már a fejem. Én nem programot írok, hanem használom. Attól hogy nem ez a foglalkozásom, még lehetnek követelményeim, aminek kielégítése a programozók dolga. Tudod, a kereslet - kínálat viszonya. Amennyiben nem így volna, még mindig valami ócska faltenisz programmal tolnánk :) ...
1. Eltér a véleményem, de majd alaposabban nézd meg. Mindenesetre ismét hangsúlyoznám, hogy ez az én véleményem, azaz "szerintem"
2. "Arénaszagú" Persze hogy az. Próbáltad már megkerülni mindegyik bolygót?? Meddig mentél a közponntól legtávolabb?? "Húztál" már le gyűrűt gyűrűs planétáról?? Amennyiben nem akarnák ennyire ránkerőltetni a bolygók abszolút közelségét, bármilyen messzire el lehetne menni annélkül, hogy különösebb programozási nehézségeket állítana a programozók elé. Csupán egy idő után a napba zuhannánk, egy bolygóra pottyannánk, vagy eltünnénk a csillagok között, ahonnan egy kapuugrással visszatérhetnénk. Jobb szerintem, mint a teleportálódás...
3. Valóban, ismerem én is a kapukeveredések történetét, de ezt máshogy oldottam volna meg. Illetve igényem volna egy más megoldásra. Nem szólnék semmit, ha egy harmadik térképet is elő lehetne hívni, ahol a galagszis részlet van, mivel hogy ez mégis csak egy űrben, egy galagszisban játszódó történet..
4. Aha.. Vess egy pillantást az infinity megoldásaira. Nem csak világos, és sötét megoldások lehetnek egy átmenetnél, hanem a színek minden felállásaiban is. Ez különösen arra értendő, ha közel kerülsz egy bolygó atmoszférájához, és rálátsz oldalról. Gyenge az a kicsúcsosodó megoldás. Kicsit figyelhettek volna rá.
5. A DSO ban is meg tudták úgy oldani, hogy megkönnyebbülés legyen...
6. Amint lesz időm, élek a javaslatoddal. Engem már a Nexus is kielégített, bár ott sem volt über...
"Amúgy a legtöbb "hibaészrevételed" ellentétben áll azzal, amit mondtál a végén, vagyis hogy egy atomerőmű kell hozzá. Ha ezeket beletennénk, akkor a Nasa fölakasztaná magát szégyenében, hogy még ők sem tudnak vele játszani.
A többi meg egész egyszerűen értelmetlen, mivel ha az Elite-től kezdve valóban végigtoltál jó pár szimulátort (mint én), akkor tudhatnád, hogy (már bocs) baromságokat írtál. Nem tudom, mivel játszol, de az nem az X3 (a fentieket nem sértésnek szántam)."
A hibaészrevételeim mellett vannak pozitív észrevételeim is, amit később közöltem. Sajnos a két esemény között nem frissített a mozilla, így nem érzékeltem, hogy valaki írt ide, egybe meg túl hosszú lett volna a lista. Pont, mivel sok progival volt dolgom, így pontosan tudom, hogy mindez megoldható lett volna másképp, kevesebb erőforrás igénybevételével is, de persze neked erre úgy tűnik (még) nincs rálátásod. Mivel ÉN tényleg játszom az x3 al, és tudom, hogy mit írok, és emelett hiába szeretek valamit, ellenben veled, még a hibáit is képes vagyok észrevenni és felfogni. Így születhetett meg ez a hibalista, ami az én, de meglátásom szerint többek véleményét is tükrözi. Az ellentmondások akkor tűnnek el, ha melléolvasod majd a pozitív listát is. Ha mindenki olyan elvakult lenne a szeretett dolgokkal szemben mint te, akkor megállna a fejlődés, és senki nem akarna jobbá tenni semmit.
Már bocs, ezt nem sértésnek szántam, hanem azon remények között reszketve ütöttem be, hátha tovább lendít téged a fejlődésben..
Hehehe Ne szívd mellre, tényleg nem akartam a lelkedbe gázolni..