F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Vitez77
    Na, akkor az ellenvélemény:
    Alap ellenérvem: csinálj jobbat!
    Bővítve:
    1. Árnyékokkal nincs kölünösebb gond (azt elmondhatnád, hogy hol silányak, mert szerintem jók)
    2. "Arénaszagú": Próbáltad már megkerülni az egyik bolygót? Mert meglehet! Az viszont való igaz, hogy Three Worlds legtávolabbi bolygóját nem érhetjük el, mert "visszateleportálódunk".
    3. Galaxiselrendezés: az Universe Map elrendezése alapján mondod ezt? Az X világa nem egy galaxis, annak csupán részei. 2 szektor lehet egyazon csillagködben, vagy akár a világ másik végén is. Ezzel az a kérdés is meg van válaszolva, hogy néhol miért nincs "folyamatosság".
    4. Bolygók fény-árnyék átmenete: nincs vele semmi gond. Légkör: szintúgy semmi gond.
    5. Videó az utolsó ellenfél lelövésénél/dokkolásnál? A legtöbben a hajunkat tépnénk.
    6. Valós fizika? Töltsd le a Babylon5: I've found her-t, és megtudod, milyen.
    Amúgy a legtöbb "hibaészrevételed" ellentétben áll azzal, amit mondtál a végén, vagyis hogy egy atomerőmű kell hozzá. Ha ezeket beletennénk, akkor a Nasa fölakasztaná magát szégyenében, hogy még ők sem tudnak vele játszani.
    A többi meg egész egyszerűen értelmetlen, mivel ha az Elite-től kezdve valóban végigtoltál jó pár szimulátort (mint én), akkor tudhatnád, hogy (már bocs) baromságokat írtál. Nem tudom, mivel játszol, de az nem az X3 (a fentieket nem sértésnek szántam).