F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Hmuda
    Ha az állomás ellátásáról van szó akkor én a Comercial Agentre szavazok (CAG, benne van a hivatalos pakkban).

Nekem van egy szilikon bányám Ore Beltben, amihez hozzárendeltem három CAG-et. Ezek is fejlődnek mint a traderek, csak ezeknek még fizetni is kell a lerepült órákért (legmagasabb szinten 40 credit minden repült percért, ami csak dísznek van, a profit mérföldekkel meghaladja a kiadásokat).

Első szinten csak a nyersanyagokat tudják beszerezni, de második szinten már el is tudnak adni. Ha raktok rájuk jumpdrive-ot akkor azt magasabb szinten használni is fogják, jelentősen lerövidítve az útjukat.

Én elértem azt a szintet a bányában, hogy a folyamatos termelés se képes kielégíteni a keresletet és általában míg az egyik hajó a cellákat veszi, addig a másik tele raktérrel megy eladni a cuccot, miközben a harmadik vár, hogy neki is legyen elég szilikon a rakterébe (amint betelik, megy ő is eladni, de a jumpdrive miatt általában addigra a másik eladó is javában jön visszafelé).

Emellett teljesen magától beszerzi az ugrásokhoz szükséges energiát, vesz droneokat védelemnek és Mosquito-kat rakétaelhárításnak.

Amik kellenek:

Kisebb hajó (M5-től TS/TP-ig bármi + M6)
    Trade software MK1-2 (hármas nem kell)
    Nav software
    Fight sofware MK1 (jobban reagál támadás esetén, nem kötelező)
    Boost (elvileg 10% helyett 20% ugrási energiát fog tárolni a max kapacitáshoz képest, nem kötelező)
    A két szkenner (elvileg csökkenti a minimális távolságot amit átlépve már ugrani fog és nem csak odarepülni, nem kötelező)
    Trading system extension (enélkül nem nagyon fog fejlődni a pilóta szintje, nem kötelező, de nagyon ajánlott)
    JumpDrive (nem kötelező, de értelemszerűen nagyon ajánlott, enélkül árkon-bokron átcsörtet, ami nem egészséges)