#140Na en azert megneznem, hogy te 20000km/sec sebesseggel szaguldo urhajo tetejen ,hogy setalnal a nyilt urben. Van egy sanda gyanum, hogy sehogy mert a mikrometeorok kisse kilyuggatnak a szkafandered.
Skac, szerintem ezt a témát hanyagold... Úgytünik nem tudsz elszakadni az űrruhás próbálkozásodtól. Ha nem tetszik a pilótafülke nélküli nézet, és nem tudod elfogadni, hogy erre teljesen reális lehetőségek léteznek, akkor feleslegesen tépem itt a szám. Van egy elképzelésed, és szigorúan kizársz bármilyen más lehetőséget...
De minnel nagyobb a sebesseg annal nagyobb a valoszinusege, hogy hogy szetszaggatjak a mikrometeorok a setafikalo testet.
Lattam nehany urszonda burkolatat, hogy mit csinal veluk a neha mindossze mikronnyi por ki. Raadasul azoknak a sebessege mindossze 3. kozmikus sebesseggel repulnek az urben, mmeg sem kozelitve a 20000Km/sec sebesseget.
Ez hihetettlen. Nekiállsz itt pedálódzni a XXV.sz. technológiával, de azután jössz megint a XX.sz. technológiával, mint példával. Természetesen majd tudnak csinálni az igényednek megfelelő pilótafülkét, de űrruhát, na azt nem...
Amúgy légyszives mutasd már meg nekem is azokat a képeket, mert ilyen engem is nagyon érdekelne. De olyat, amely olyan szonda burkolatát mutatja, amely 3. kozmikus sebességre gyorsítottak, vagyis elhagyta a Föld gravitációs mezejét!