Tönkreteszem az argonokat!
Eddig vagy 4-5 mammoth robbant fel miután kidokkolt a bázisommal. :D Ilyenkor persze, töltöm vissza a játékállást egyből és kidokkoltatom a mammothot úgy, hogy nem rakom bele a bázisom, de úgyis felrobban kidokkolásnál. Az idióta AI kanyarodni akar mielőtt kiérne a mammoth fara a bázisból. Egy kis idő elteltével be szoktak szerezni egy pár újat, de úgy tűnik kifogytak a pénzből...
Volt egy kis félretett pénzem, gondoltam veszek rajta pár új bázist és egy komolyabb hajót magamnak, de a fentiek hatására vásároltam inkább magamnak egy mammothot ami után már csak 2 új bázisra volt pénzem.
De legalább van egy szép nagy hajóm és az sem fog gondot okozni, ha esetleg a splitektől vásárolok bázist.
ui: Egyenlőre jump drive híján a kapun átpasszíroztam a gépet és a túloldalon beindítottam a hajtóművet, aminek kell egy kis idő míg megmozdítja a vasat. Közben azt vettem észre, hogy a pajzsom kicsi adagokban csökken, robbanásokat hallottam. Gyorsan meg is néztem mi történik mögöttem, hát láttam hogy a hátsó pajzson kötött ki egy kisebb konvoj. Látványra olyan lehetett mint amikor a kocsi szélvédőjén kenődnek szét a legyek tűzijáték kíséretében.