F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Predmaster
    Én Zsolo 7nek adok igazat... Nem tudom ugyan, hogy a Securom megy-e a játék futása alatt is, de maga az a tény, hogy a SF belenyúl a rendszeredbe és újraindítást is kér hozzá, önmagában elég ahhoz hogy elszúrjon valamit a játékban... Másrészt sosem tudhatod, mit művel még a "védelem". A másolható javakért küzdők legnagyobb érve pont ez. Olvastam egy cikket a HWSW.hu-n plédául, hogy ha jól emlékszem, a SonyBMG (merhogy egyesült a két kiadó) egyik CD-jén olyan másolásvédelem van, ami a vírusokhoz és kémprogramokhoz hasonlóan települ, titokban, és nem nagyon lehet eltávoltítani (csak nagy harcok árán ha valaki nagyon pro a géphez), és ekkor is problémák adódnak ugyanis az oprendszer és az optikai meghajtó közé épít egy szűrőt, ami nem hogy működésképtelenné teszi a meghajtót ha eltávolítod a védelmet, hanem számos lehetőséget nyit a vírusoknak a bejutásra.) Nagy felháborodást keltett, és sok helyen betiltották. A Symantec vírusként definiálta és betette az adatbázisába. Ennyit arról mit tehet egy védelem és mit nem...