F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Legend
    Mint már korábban említettem, én az X3 miatt cseréltem le a régi gépemet, most egy 3000-res Intel Core 2 Duo procim van Nvidia 8800 Gts 640mb-os videókártyával, és okosan 4 Gb Ddr2 Ram-mal (amiből a Widóz XP csak 3-mat lát) egy Striker II Formula alaplapon.
    Szerintem nem off, hogy milyen konfigon mennyire megy a játék, mert XTm-es szemszögből szerintem minden gépet meg lehet fingatni - Erősebb géphez már nagyobb monitort vesz az ember, erősebb videókártya több beállítási lehetőséget kínál, tehát ugyanott vagyok, mert a 16x élsímításnál néha lemegy a gépem 10 fps alá forgalmasabb csatákban - tehát nem érdemes elszállni gépileg, ha csak a játék fontos, nem a látvány (nekem mindkettő).

Nemrég LV-s cheats segítségével kreáltam 30 barátságos M2-est és 30 Ellenséges M2-est, gondoltam mozizok egy kicsit - váltogatom majd a kameraállásokat, képeket készítek és élvezem a mega-csatát. ezzel a 60 hajóval annyira belassult a gépem, hogy csak a Windows Feladatkezelővel tudtam kikapcsolni a játékot.

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy milyen gépeken játszották ezt a játékot 2005-ben, amikor megjelent.

Képek viszonyításként: X3 Screens

Csak párat raktam még fel, a többit majd később, de nem mulasztom el, mert megirigyeltem Dimre fotóalbumát