No, a hétvégén tudtam rendesen játszani, jó volt. ^^
De nem tudok elmenni a mellett, hogy még mindig pusztulnak meg hajóim azért, mert beleütköznek az űrállomásba, mikor a védendő hajó dokkol. Azért ez már nem kicsit gáz. Ahogy az sem, hogy kapun való áthaladás után matrica legyek egy Boron M1 orrán. Pedig autopilot vitt át, nem is én mentem át agyatlanul, de ahogy átmentem a kapun, placcs, még kitérni sem volt időm, csak az "A"-t tudtam megnyomni, és jött is a "Shield critical" két másodpercre rá meg a The End felirat...
A másik dolog nem tudom, hogy mennyire egyedi, a menüben olyan, mintha minden billentyűleütést kétszer-háromszor érzékelne, vagy a fene tudja hogyan. Lenyomnom a balra gombot, erre a menü elfut teljesen balra. Ha az enter lenyomon, akkor már a harmadik almenübe lép be egyből. Nem tudok rájönni, hogy ez nálam valami gebasz, vagy a ismert probléma. Anno az V1-es X3-nál nem volt ilyen.
Jól néznek ki az új hajók, bár még csak távolról láttam őket, és tetszenek az új szektorok. Viszont mi a fene ez a Xenon invázió? Megjelenik egy Core systemben egy Xenon Q, egy flottányi L és LX, meg pár N/M mellett, és tisztára seprik az egész szektort szinte. A szektort őrző M2 meg addig teljesen félreeső helyen lébecol...