F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    No, tegnap lenyomtam egy Xenon küldetést a Teladiknál, amikor harcba hívnak egy Xenon szektorhoz közeli Teladiba.
    Meglepődtem, hogy most nem 20 db Xenon L és 30 db M jött, hanem egy darab Xenon K,kb 5-6 L és 1-2 M.
    Legalább nem lassult be a játék.
    Hát mit is mondjak, először nagyon könnyűnek tűnt, mert a Centaurral nekimentem a vadászgépeknek, majd a rombolónak.Érdekes volt, hogy levettem a K pajzsát nullára és a hull-jának a felét, amikor elkezdett lőni.De akkor brutálisan.Majdnem meghaltam, mert bár a PPC lassú, de iszonyatosan erős, ha eltalál.Sikerült elmenekülnöm a lőtávjából,de a hajóm annyira lelasult már hogy nem értem utol a vadászgépeket sem.Így segítségül hívtam a Mammothot a benne rejlő 5 vadászommal együtt és a vadászoknak kiadtam a támadás parancsot a csatahjó ellen.
    Na ekkor örültem a legjobban, mert tényleg zseniálisak az AI-s hajók az X2-höz képest.Végre tényleg támadnak, nem öngyilkos merényletet hajtanak végre, tehát ha merül a pajzs,akkor menekülnek.Teljesen mindegy, hogy csatahajót vagy vadászokat támadnak.Kábé egy perc alatt lezúzták a K-t én meg a maradék L-et.

Annyit a csatához, hogy a "baráti" flotta 2 db M6-ból és pár darab M4-bő állt, tehát a nagyja munkát én végeztem el.
    Viszont a hála nem maradt el.6 millió 500 ezer creditet kaptam és durvan 30-40 %-os rangbeli ugrást a Teladiknál!Ezt egy Xenon K és 7 darab vadászgép lelövéséért.