Legend#13085
Biztos, hogy elugrik? Ha egy nagy hajó erős fényjelenség kíséretében eltűnik az mást is jelenthet, mondjuk felrobban...
Egyébkénta Levi küldi szívás, én is szívok vele, az XTM fórumokon is van pár panasz - nekem azzal magyarázták, hogy túl régen vállaltam be a küldit, és majd fél évre rá teljesítettem, közben skripteket telepítettem, patcheket raktam fel szóval megkavarodott a mesterséges intelligencia.
RJoco: a legnagyobb hajók azért robbannak fel, mert kidokkolás után azonnal manőverezni akarnak, de túl nagyok és kevés a hely hozzá. Autópilótával jelölj ki egy pontot a SY-tól jobbra vagy balra vízszintesen egyenes vonalban, hogy oda menjen, akkor egy darabig egyenes irányt tart. Sajnos egyenként odafigyelve kell kezelni a behemótokat.
Van egy kivétel: amikor látod, hogy kedvenc M0-ásod teste itt-ott "beleolvad" a SY testébe, akkor kidokkoláskor garantált a bumm, pl. Leviathan vs. Argon SY.
KoRoN: Úgy raksz át pilótát, hogy teljesen felszereled az új hajót KIVÉVE a MKIII és semmilyen Fight Softvaret nem raksz rá. A régi hajó menüjében az orders-special: move pilot to new ship-et választod. Kijelölöd célpontnak az újat (kell hozzá Special Command Softvare). Megjegyzem, én ezt sosem próbáltam (kézikönyv 51. oldal)