-
KoRoN #13070 T. Iparbárók, ~Baroneth-ek! X3 proletárjai egyesüljetek!
Általános felhívás, minden tisztes, és ~telen játékoshoz!
Vészhelyzet miatt mindenki tapasztalatát kérem.
1/. Egyszer már jelentkeztem, a sima x3-ban felrobbanó aszteroidám miatt, /melyre cristal, argnu, cahoona, SPP gyárakat kötöttem komplexumba, de ugy felrobbant, hogy az aszteroida is megsemmisült/,
időközben ezt hagytam a fenébe, felraktam az xtendedet,scriptek nélkül, csak meztelenül, és most, hogy bővítem gyártelepemet, szintén a silicium alapra, láss csodát, ismét kezd összedőlni. Ezuttal, mivel Cristal L -t telepítettem, a Sun oil finomító okozta, az üzenet szerint, silikon bányám pusztulását. KÖNYÖRGÖM, MIÉRT? ez nem lehet véletlen, vagy mégis? Vecsi írta Tomonor oldalán, hogy neki is felrobbant, más nem írt ilyet. Vagy kellene tudnom valamit még erről az építkezésről, amit nem tudok? nekem nincs semmi könyvem a játékhoz, ha ilyenben írtak volna valamit. Egyébként, a sima /vanilla/ verzióban megfigyeltem, hogy ha nem megyek az Ore B.-be, akkor nem robbanik fel a létesítmény, de ha ott időzök, főleg a bázisomban, hosszabban, akkor robbanik. 2/. Más: fiamnál battle computerként jelenik meg, nálam "readtex valahány" -ként , és már nem is kapható. Ez bug, vagy telepítési probléma vajon? egyébként, amikor még lehetett kapni, kipróbáltam egy LX-ben , de nem lehetett installálni. Hol, és hogyan működik ez az eszköz? 3/. Az x2-ben át lehetett vinni a keresk. hajó kapitányát más hajóra, itt nem tudtam. Nem tudjátok, egyáltalán lehet-e itt ilyet? Hálás lennék, ha segítenétek, mert addig nem folytatom, amíg meg nem tudom a szörnyű valót. <És ha néhány napon belül nem tudom folytatni, szellemem be fogja zárni Legend összes kapuját, felrágja az összes Ollerusát, és Bayamonná változtatja a Sohnenjeit, xenonok fogják felprédálni a PC-től balra eső szektorát. RJoco az X3 indítása után a legujabb Sim's játékba cseppen, ahol babákat kell púderezni, tomonor még kiskoru, csak felfüggesztettet kap /pl orra függesztett kilónyi pattanás/, DImre pedig... stb... stb... pedig nem is vagyok bosszúálló...! > Ha válaszoltok, három kérdésetek teljesítem!!!
[#con
f]