F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • lalinov
    hát először is a legnagyobb probléma hogy nekem cdsak sima x3mam van de mondjuk attól még építhetek GPPC komplexet de az nagyin drága is meg azthiszem elég magas rang kell hozzá ja víts ki ha tévednék meg egyenlőre nincs olyan hajóm amire egyáltalán fel tudnám rakni na meg még pénz is kéne vagy ez azt is hoz rendesen??? meg úgy általában pajzs, fegyver , microchip, warheads ,rakéta megh egyéb ilyen gyártakat érdemes építeni pénzszerzés céljára vagy azoknak valami mást? mert most én inkább valami complexre gondoltam nostrop oilra valahova a splitekhez mert ahogy nézem elég sok helyre kell nekik

ja és factory complex calculator na ezért nem találtam én sehol mert rossz néven kerestem de kössz hogy leírtad mostmár tudom a nevét is és szereintem mindjárt le is szedem

már lelőttem az összes vadászát a talonnak amúgy el tudod képzelni én vok 1etlen novával ők meg vagy 6an na végtére is túléltem de a novából nem sok maradt meg azaz semmi ja igen és nem tudom mit kell csinálni mert valami turuks izébe elküldött a trade stationrra de ott nincs semmi vagy cxska rossazt olvastam

apropó járőrözés nekem sima x3 van és akkor is csak m5 ös gépeket lehet berakni vagy az csdak xtm ben van úgy,