-
lalinov!
Ajánlom neked Ore Belt-et és Savage Spur-t komplexépítésre. Mindkét szektorban szép nagy yield-ű kavicsok vannak. Elöbbiben érdemes lézer tornyokat telepíteni, mert a Kha'ak Cluster-ek előszeretettel játszanak arra lövöldözősdit.
Célszerű olyan komplexet építeni, amiből hasznot tudsz hozni. És itt most nem a Cr-re gondolok, hanem pl.: GPPC komplex (kevés GPPC van az Univerzumban és a hajókra azt érdemes rakni) vagy 10GJ-os pajzsgyár, persze, ha szándékodban áll olyan hajót (Galactica) venni, ami ilyent használ. Vagy 1GJ-os, ami jó a Titánra többekközött. Én ilyenekben gondolkodom. Ha esetleg megcsinálod a BalaGi küldit és hajót akarsz gyártani, akkor mindenképp érdemes Microchip gyárat vagy komplexet építeni, mert a Hyperionhoz például nagyon nehéz összeszedni.
A komplex gyárának számában pedig segít a FactoryComplexCalculator vagy olvass lejjebb, 1-2-t beírtam ide a fórumba én is.
A járőrözéshez sajnos először M5-ös gépeket kell venni és csak utána lehet a pilótákat nagyobb hajókba ültetni, ha van hozzá rangjuk. A Split Jaguárokban fejlődnek a legjobban. Én beraktam őket egy kalózszektor mellé, de átmentek a kalózok után és ott lelőtték őket. Késöbb lehet, hogy újrapróbálkozom.
A Paranid rangoddal azt tanácsolom, hogy minden kereskedőhajót rendelj vissza a gyáraikba. Addig is nagyobb biztonságban vannak. Érdemes lelőni Priest's Pity-ben néhány kalózt (ott van bázisuk, sűrün megfordúlnak arra). Nomad szinten már nem ellenségesek.
Vagypedig mielöbb megcsinálod a 10. küldit, ahol kapsz egy bányát Paranid területen és onnan kezdve szintén nem ellenségesek. A sztori befejezésével ismét kezdheted a rangnövelést, mert megmarad Nomad-on. (Én is jártam így, csak nem volt gyáram a területükön.)
Az aszteroidás küldi után jönnek a kristályok. Elvileg Argon Prime-ba kell menned, gyakorlatilag, ha szektort váltasz, elöbb-utóbb megjelenik a Tallon és rádtámad. Nyírd ki a vadászait, aztán a többit mondja.
Sok sikert!