F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • MorGanN
    Szállitó bérlés : Minden olyan szektorban, ahol shipyard van, fogsz látni jóóó nagy dög hajókat. Az Argon Prime-ban értelem szerűen egy argon Mammoth-ot keress. Repülj közel hozzá (kb 7-8Km), jelöld ki, majd 'i'. Lesz egy 'Comms' lehetőség. Beszélj a kapitánnyal, hogy kéne neked egy fuvar. Miután ráállt, újra 'comms' és kérd meg, hogy dokkoljon be a shipyard-ra. Miután bedokkolt, dokkolj be te is, és már meg is tudod venni a gyárat. Kidokkolás után újra 'comms', és küld el a megfelelő szektorba, ahová a gyárat szeretnéd. Én ilyenkor jóelőre odarepülök, kinézem a megfelelő helyet, és új utasitásként megadom neki, hogy "Fly to position" és magamra clickelek. Ekkor a szállitó pontosan oda megy, ahol én állok. (Célszerű odébbmenni, mert én elfelejtettem és SETA-val úgy legázol a Mammoth hogy öröm volt nézni a "The End" feliratot mire visszaértem a géphez :)))
    Ha megérkezett a szállitó és megállt, akkor csak mond neki, hogy "Drop my ...." és már meg is van a gyárad. Elsőre bonyolultnak hangzik, de csinálni már nem lesz olyan bonya.

Ha van fegyvered, akkor a 'Ship details' alatt (vagy Weapon menu???) az egyes slot-okra egyesével konfigolhatod, hogy mi kerüljön. Ott találod a Turret 'slot'-ot is.

Gondolom fogyasztja az energiát, mint minden fegyver :)