Gryllus#1182
Megint van pár kérdésem, vén rókák, segítsetek! :)
1. Akkor is kapot reputation pontot amikor taviranyitassal utasitom kereskedesre a mercurymat?
2. Még sosem láttam olyat, hogy kalózok lézertornyos bástyát építettek volna... Számít, hogy quickstart fokozaton kezdtem? Kezdjem újra nehezebb fokozaton?
3. A turretek hogyan működnek? Látom, hogy néhány hajómon van hátsó turret, meg lehet oldani hogy magától lőjön, amikor a hátam mögött van az ellenség?
4. Lassan van anyi pénzem ,hogy kisebb gyárakat megvehetnék, hogyan működik ez? hogy kell felbérelni szállítókat? van erről FAQ valahol?
5. Vannak olyan szállító hajók, amibe be lehet tenni kisebb hajókat? Amikor lassúbb kalózhajókat foglalok el, és mondjuk 50% alá lövöm a hajótestet, annyira lassúak, hogy órákig kellene kísérgetnem, míg beér egy shipyardba. Vagy ott hagyom, hogy majd beér amikor tud, de mivel pajzs nélkül van a sérült hajó, egy kósza kalózpalánta is szétlövi.
6. Olvasom, hogy saját szektorokat építgettek. Van valami haszna csak egy szektorba építkezni, azon kívül, hogy feelinges?
7. Most a kalózokat irtom, nem is szeretnek. A kalózoknál hogy lehet feltolni a reputációmat? Van ilyen egyáltalán? Vagy csak azért utálnak, mert van egy teladi police licensem?