Lord Zax#1146
Ma elég jol jövedelmezö helyet találtam. Company Pride-ben van egy kalozbázis, azok valahogy telepitettek maguknak 3 lézeres bástyát és elkezdték irtani a teladi szállitokat halomra, minimum 10-et leszedtek mire megjött a válaszcsapás, de addigra egy rakat cargo kintvolt már az ürben ami mind rám várt. :) kb 10 milkás hasznot csináltam a szemétszedegetésböl 1 ora alatt. :) Eztán leverték a kaloz bástyákat, de a bázist nem, és egy idö után ujra épitgetik a lézereket.
Egy tipp azoknak akiknek a rakétákkal van baja: Ion distruptort használj ha jön a raketya. 1km-es körzetben azonnal leszedi. Másra nemis nagyon jo aza fegyver, mert mindent sebez a környéken, ha van barát aztis...
Közben megakadtam a storyban sajna, a pleasure dist-es küldi utána vagyok kiszabaditottam a terrás csajt, és kellene valahova mennem, de kivolt kapcs hang, és nem irta utolag hova, csak elment.. Valaki megnézné nekem logbol hova kell? Amugy a mission log, elég gyatra sose tudom hova kell menni, semmit se ir be, semmi info.:(