F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • RJoco
    Sajnos hiába van MK3-as szoftver, nem fog jobban kereskedni. Tapasztalatból tudom.
    A gyár paramétereiben lehet megadni a Jump távolságot, amit a szektor körül lévő szektorok jelentenek. Alapból asszem kilenc vagyis 9 szektor messze megy el áruért/val, a gyár szoktorától. Ugrani nem ugrik.
    A Station Manager Script kell hozzá. Bonus packokban benne van, meg asszem az XTM-ben is.
    A gyár parancsainál keress olyant, hogy Station Manager. Mielött ezt elindítod, adj a gyárnak 20.000 Cr-t. Ennyibe kerül egy gyárnál a szoftver első indítása. Utána már nem von le pénzt.
    Hajót úgy tudsz hozzárendelni, hogy szintén a parancs konzolon kiválasztod a Ship Add/Remove parancsot. Ezt nem biztos hogy így írják, de sztem megtalálod. Ahhoz hogy hozzáadj egy hajót, sehova sem szabad bedokkolva lennie. Az mindegy hogy hol van épp az Univerzumban, úgyis egyből elindúl a gyár felé és a gyár lesz a HomeBase neki.
    De mindezt megtalálod jobban leírva Amaro oldalán.
    Még egy apróság. Szintén a paramétereknél tudod megadni az árat, amennyiért vesz és ad. A jobb oldali oszlopban találod, hány szektort kell mennie a hajónak érte, ahhoz hogy annyiért adja vagy vegye, amit beállítottál neki. És még egy: ahhoz, hogy a hajó kereskedjen, kell a gyárnak adni a 20.000 Cr mellé még pénzt, mert különben nem lesz miből vásárolni.
    Tapasztalat: ha harcolsz, akkor sokkal több pénzt termel, jobban fogynak az áruk máshol is és kell a nyersanyag. Én általában 50.000 Cr-t hagyok mindig a gyárnak. 1db Siliconnak vagy Orenak. Ebből elég jól elvan. Az EC nem drága, a Siliconon meg sokat keresek.