F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lockheed
    Ááááá imádlak benneteket! Mint mondottam tegnap éjszaka végigolvastam eme fórumot, és az ilyen kis "csöpp" szösszeneteket, mint pl.: a #1098 gyűjtögetem 1 .doc fájlba! :D Az iylen jellegű kommentekkel nagyon sokat segítetek ám a játékot még most kezdőknek. Hogy maradt ez ki eddig azt nemtom! Pedig vagy 2 évig toltam a Freelancert is, meg az összes Imperium Galacticát, meg a Haegemoniát, meg MINDEN StarWars -t, NEXUS -t,FreeSpace 1-2 -t, szóval szinte mindenféle játékot végigvittem, ami erről a témáról szólt, kivéve a Freelancert mert sztem annak nincs vége. De MINDIG is egy ilyenről álmodtam, (és a Freelancert is azért imádom), ami EKKROA szabsadságot ad. Ilyen változatos, sokoldalú játékkal még nemtalálkoztam. Az EVE -is kimaradt, asszem ez a neve. De hogy EZ hogy tudott ily rejtve maradni előttem, azt nemtudom, de jóltette, mert így teljesen új még számomra, és gyermeki örömmel vetem bele magam... :) A NEXUS -t meg azért imádtam, mert sztem a sztorija, és a hajók kezelése nagyon jól elt lett találva. Bár semmiképpen nem nevezném szimnek, inkább taktika sztem! Bár nemtudom, hogy nevezhető e a Reunion szimnek, hisz hogyan lehetne modellezni, szimulálni ismeretlen dolgokat. Bár engem mindig is az ismeretlenség vonzott ebben a témában. A fel nem derített idegenség, bizonytalanság! :) Mondjuk valószínűleg örököltem, mert a 39 éves Anyám a gépén a NEXUS -t TOLJA!!! Na ez a nemgyenge... A Freelancer szerinte neki túl bonyolult, és összetett. Ha nem az Én Anyám lenne el sem hinném vazzZZzz! :D