kisviku#1039
Na végre megvan a Centaur!
Huhh, hogy én mit szoptam, mire eljutottam idáig...
Csupán tegnap és pénteken kb 2x12 órá játszottam vele, már remegett a kezem, és majdem habzott a szám is mikor abbahagytam.
De ez az XL-es SPP valami állat!Nem akarok hazudni, de durván 1-2 óránként 1,5-2 milla van a számláján!Nem győzöm eladni!Már a harmadik TS hajót állítom be, hogy csak eladják.
Durván 800 k-t csengetek ki a kristályért, amiből az SPP csinál több mint 50000 egységnyi EC-t.Én normális árnak a 15-16 cr-t állítottam be, úgyhogy lehet keresni rendesen.Ha meg én adom el, akkor 19-20-ért nyomom.
Na de térjünk vissza a Centaurra.Azt hittem megőrülök, mire eljutottam idáig, most már "csakazértból" is megveszem a Mammoth-ot, még pár óra gém, meg egynéhány milla, és meglesz.
Hogy minek azt nem tudom, de legyen egy óriási hajóm is...
Hát elég hülyén néz ki a "cockpit"-ból, kívülről szép és elég hatásos is.Végre lehetőségem nyílik megnézni, mit tudnak a brutálisab rakéták és torpedók is.
Egyéb.Javaslom a rakétagyárak építését, nekem nagyon mennek és természetesen az SPP-k.
Kaja az nem nagyon adható el jó áron, csak a Trading Station-ökben, lézereket meg még nem gyártok.Szintén megfontolandó,hogy egyes fajok másodlagos anyagként a másik faj anyagát használják, pl Teladianium a paranidoknak, Bogas az Argonoknak,stb, érdemes egy-két ilyen gyárat átrakni jó messzire a másikhoz.
Pl Bogas Factory Argon szektorba vagy paranid szektorba és így tovább...
A capture már megy, főleg a Centaurral, itt általában gyorsan kiugranak.Majd kíváncs leszek, mit szólnak a Mammoth-hoz