tomonor#10386
A rendszer licitről: én már végigvittem:
Először is ott az a tátongó sector Moontalar után...Ha végigmész rajta nincs benne semmi. Egy bizonyos játékidőtől azonban megjelenik ott egy Teladi Trading sztésön, és a rencer neve átváltozik AVARICE (fösvénység)-á
Ezután sorra jelennek meg a licit eredmények, hogy most hol tartanak, de asszem vmi 350000000-nál áll meg, ugy hogy csak akkor megy tovább, ha mi is licitelünk...NOS több kevesebb szerencsével elég megadni egyszer a pénzünk nekik...(legalább is én 2X vittem és egyszer igy, egyszer ugy volt).
Amikor te nyertél, és elverted a spórolt pénzed, akkor fel kell keresni egy teladit(ugyanaz, aki Grand Exchange-t is birtokolja) és ő beszél veled(üzenetbe), felajánlja azt, hogy új nevet VÁLASZTHASS! a rendszerednek....Nos nem tudom, hogy jár-e vmi bónusz akkor, ha megtartod az AVARICE nevet, én speckó a Gaian Star-t választottam...
Mindenesetre a rencer, és a trading állomás a tiéd lesz, bár nemtom van e valami haszna, hogy tied egy rendszer...Viszont a térkép system leírásába minket idéz, és az nagyon jó érzés..
(NEM OLVASTAM KISVIKU leírását, mer' nem találtam)
Remélem segitettem.