Ace McCloud#10224
Ez szerintem elég nehéz dolog lesz. Javaslom menj be egy jumpdrives, gyors hajóval, majd kerüld meg a kaput, és irány közép egyenes észak, majd feltűnik az érzékelőiden. Pakold rá a jumpdrivet, meg az ecelleket, és ugraszd ki, te meg tépj a kapuhoz, mert elég kemény terep lesz. az automata irányításnál a hajók nem akarnak hátúlról a kapuba menni, és ez okozza a vesztüket. Hogy túléld emberi irányítás kell. Mellesleg találsz hajót a quenn spacetól 2 vel jobbra boron sectorban a teladi határvidék mellett északkeletre egy aszteroida közvetlen közelében. Ez elég sokat ér, majd az Akeela beaconban, amit szintén jó pénzért tudsz értékesíteni a közel light of heart rendszerben, a versenyhajót érdemes összeszedni még a xenon 101 sec meletti(balra) sectorban, majd itt a 101 ben. Amennyiben jó a repud, elég szép pénzt kapsz a hajókért. Amt még javasolnék, hogy alpha pulse beam emitterrel (1db) vadászd a khaakokat a khaak capture plugin segítségével úgy, hogy a legutolsó amit lősz a khaak fighter legyen. Remélem a scoutokat el tudod intézni elég ügyessen, a fighternél meg elég ha az apbe vel folyamatossan lövöd (érdemes elötte menteni) és a nyomában maradsz, így 90% ban cappolod is. Hull rep és több mint 600e cr ért el tudod passzolni, de harcosnak is elég jó ha megmaradnak a bkyonjai. Könnyű zsákmány, jó pénz. A kalózok cappolása többnyire elena's fortuneben nekem 2 db bpbe vel szokott 70% körül összejönni, bár szerintem nehezebb, és nem olyan jól jövedelmező mint a khaak vadászat. Sok sikert.