F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Huhh.Tegnap át kellet verekednem magam a Xenon 347-en (újra,mert ugye új játék).Meglehetősen aggresszívak lettek a Xenonok.Olyan szinten, hogy utánam is repültek a szektorukból és megpróbáltak elkapni.
    Először nekimentem az új Centaur MkIII-al,de kicsit lassúnak bizonyult,ráadásul elba*tam a kaput is.Folyamatos támadás alatt voltam, imádkoztam, hogy elérjem a kaput, no és mit találtam, kaput Xenon 547-be...
    Vészhelyzeti manőver,"Shields Critical" felkiáltás,Jumpdrive azonnali beindítás.A pajzsom azért ment kritikusra, mert szembekerültem egy addig soha nem látott Xenon hajóval, valami "Q"-val,mögöttem egy "P" és számos vadászgép.Ezek mögött - jóval lemaradva - csörtézett a fél Xenon flotta.
    Körömrágásig fajult a dolog, néhány félhangos "b*meg,mennyéé má",mi a f*omat csinálsz má?" felkiáltás közepette menekültem.
    Ez volt az első nekifutás.
    A másodiknál már egy Teladi Harrier-el mentem neki,1 db 5 Mj-os pajzzsal (kábé egy HEPT találatot bír ki),de gyorsan átértem.
    Rögtön hívtam a flottát,átugrasztottam,nem sokkal erre jöttek a Xenonok!
    Húú vazze,nem jó dolog egy kis hajóban ülni,rögvest dokkoltam és utána lezúztam őket az M7-ekkel.

Ebből csak azt akarom mondani, hogy követnek az ellenfelek,ami meglehetősen jó dolog (persze átvitt értelemben), valamint újdonság, hogy a "Follow...Ship" paranccsal kiadott hajók akkor is követik a másikat, ha ugrik jumpdrive-val.Ja, és a követő hajó is utánaugrik!
    Nagyon dicséretes!