F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Na, nagy nehezen megszereztem azt a szaros Split Mamba-t, de hogy milyen egy pöcsölés volt ez?!
    Először maradtam a hagyományos verzoónál, M4-es Busterrel,de állandóan meghatltam, tök mindegy merről próbáltam megközelíteni.
    Aztán eszembe jutott, hogy van egy fullos Boron Dolphin Superfreighter-em 5x25 Mj pajzzsal.Na, ezzel mentem be.Ez nem robbant fel, ellentétben már megint rossz irányból közelítettem a Mambát, így az aknák felrobbantották azt is.
    Egy pár anyuka emlegetés után, végre megvolt a helyes irány, megszereztem.
    Na de hogy a francba rakjam át a jumpdriveot meg az EC-t,meg a Command szoftvereket?? Kiszáll Mamba,beszáll Dolphin, kilő rakomány, beszáll Mamba.Mamba felvesz,kiszáll mamba,beszáll Dolphin, kiad parancs repülj el az anyádba innen és dokkolj valahol....

Fúú, azt hittem szétütöm az egészet, de megvan.
    És hogy miért ennyire fontos ez nekem?A lényeg, hogy a lóvé már megvan a Centaurra, már lassan a Mammoth-ra is mivel az SPP-k termelnek mint az állat és dől a lé.De az elimertségem még mindig csak 72% az Argonoknál, tehát még kb 30% és ugrom az "Argon Federation Guardian" rangra, ahol ugye engedélyezett az M6 és TL vásárlás.
    Lehet, hogy a Teladiknál előbb meglesz vagy a paranidoknál, de nekem Argon hajó kell.
    Ugye egy szabvány M4-essel nem igazán lehet sokmindent csinálni.M3-as kalózokat én nem tudok leverni, max rakétákkal.
    Ezért kellett egy M3-as.