F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • kisviku
    Ezt nem tudom.Szerintem nem lehet már szétszedni őket, miután összeraktad.És különben is,minek?

Tudom ez itt nem volt kérdés, de elég sokan kérdezték már, hogyan lehet megcsinálni, hogy ne csak Primary termékeket gyártson.

A minden termék gyártáshoz a következőt kell tenni.Ugye egy complexben ahogy megtermeli az egyik állomás az anyagot, a másik már fel is használja.Le kell tiltani az eladást.Ne adjon el a gyárkomplexum semmit sem az "idegen" hajóknak, csak termeljen.Leállítani nem lehet a termelést.Ha az eladás tiltott, a termékek elkezdenek felhalmozódni egészen addig, amíg van raktárhely.Ha megtelt a raktár bármelyiknél, nyugodtan ki lehet venni belőle a megfelelő mennyiséget, pl. ha szükséged van rá.
    Be lehet állítani azonban azt is, hogy a Secondary termékekkel kereskedjen-e a komplexumod.
    Például van egy komplexum ami áll élelmiszer+kaja+érc+EC+fegyver/pajzs.
    Ha neked kell kaja vagy érc, akkor letiltod az összes eladást és akkor addig termel,amíg meg nem telik a raktár.
    Vagy letiltod csak a másodlagos anyagok kereskedelmét és akkor azokat sem tudják megvenni az "idegen" hajók.

Mondom, tudom, hogy ez nem volt kérdés itt és most, de elmagyarázom, mert az a gyanúm, hogy aki szét akar választani egy komplexumot, annak erre van szüksége.