• NEXUS6
    #206
    Paks:
    azért nem mindegy hogy egy 5dkg-os szerelt TNT töltettel nem egy családi háznyi elektromos áramot veszel el, hanem 10 000-et, még ha a többi blokk üzemel is, nem?

    Egy néhány tucat fős gerilla hadsereg már viszonylag jól nyomonkövethető a jelenlegi felderítő eszközökkel is (a terroristák meg nem!!!). Nem beszélve arról, hogy egy századnyi katona azért már meglepően nagy logisztikai támogatást igényel. Szal ez a kis magánhadsereg lehet hogy lemészárolna az első kibucot és aztán akkorát kapna a fejérha hogy csak na. Elbúni sem tudna, mert ahhoz ugye túl nagy. Manapság viszont simán felszívódik egy városban/menekülttáborban (lásd izrael/palesztina)

    "Pardon, de a Centralizált társadalom alatt én nem kizárólag a Demokráciát értem, hanem ide jönnek a királyságtól kezdve a diktatúráig minden centralizált irányítású rendszer."

    Én is így értem, egy királyság/diktatúra még anyival szarabb, hogy ha hüle a király akkor nincs semmi csak háború.

    Űrtech: szerintem a SC nem fogja a két szép szemedért a rendselkezésedre bocsájtani a SS1 teljes gyártástechnológiáját. Azonkívül nem tudnál össze szedni két három olyan ismerőst sem akinek megfelelő gyártási kapacitás van a kezében egy ilyen vállakozáshoz.
    A hálózatos modellben mindkettő rendelkezésedre állhatna.