7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Pes5-ös kommentárok

"Lehet, hogy sokaknak jobb JATEK a fifa, de a PES inkabb fociszimulator (igy szukebb a retege). Nehez jol jatszani a PES-, ezert sokan fel is adjak hamar. Es inkabb a "mágneslábú", "akármerre állok megnyomom a D-t kapuralovok" stilust kedvelik jobban, a csillogo grafikaval

Szerintem is nagyon jó.A fifa ehhez képest semmi SZERINTEM és nem akarok senkit megbántani ezzel a kijelentésemmel.Nagyon tetszik főleg az , hogy tök realisztikusan fáradnak el a játékosok.Nekem volt olyan , hogy az egyik félidőben alig támadtam, és akkor semmit nem fáradtak.Aztán a második félidőben meg folyamatosan támadtam és olyan 20 perc allat (játék idő szerint) volt vagy öt játékos akiket nyugodt szívvel lecserélhettem volna.Öszintén szólva még órákon át tudnám ecsetelni , hogy mi tetszik , persze van ennek is hibája.Nekem ami egyenlőre a legnagyobb bajom azzal van , hogy ha pl. van egy tök jó lövésem és a kapus kilöki szögletre, akkor nem tudom visszanézni a lövést.Tudom automatikusan van visszajátszás , de azt nem szeretem annyira ,mert szeretem elemezgetni a lövést.Bocs kicsit hosszú lett és mégegyszer kihangsúlyozom, hogy ez csak a saját véleményem és senkit nem akarok megbántani.

Az elso meccsemen 1-0-ra kikaptam a magyarokkal, az Olaszoktol. Az olaszoktol kiallitott a biro egy jatekost, mert Torghellevel megcsinaltam egy cselt, Cannavaro pedig (utolso emberkent) a golra toro csataromat elkaszalta. Ennek ellenere egy rovidre rugott szogletbol golt kaptam Sok helyzetem nem volt, de kiegyenlitett volt a jatek.

A kommentatorok szinte semmit nem valtoztak (az angolon kivul a tobbi nyelv sem), viszont a nezok hangjai sokkal elethubbek lettek. Az angolok enekelnek, a magyar drukkerek pedig mintha az uvoltoznek "mindent bele, mindent bele". KIRALY!

Egyelore nagyon tetszik, de meg alaposabb teszteles kell. "