7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Figyi ez a topic nem azért van, hogy pistike két hozzászólással bejöjjön kérdezni, hogy lehet feltörni mint pl a Fifa-ban.

Ez azoknal szól akik értenek, hozzá illetve hajlandóak segiteni, tenni a játékért nemcsak a seggükön ülni és reklamálni ilyen hülyeségekért.
    Szerencsére sokan vannak itt ilyenek és sztem ők tudják hova kell jönni.

Hidd el nem azzal mutatja meg az ember, hogy egy topicot nyit. Ez esetben elvállaltam volna a FIfa topicban a házigazdaságot, illetve a Fifahungary-n a PES szekciót.

SZámomra pl Sokkal nagyobb elégtétel, ha külföldröl megkeresnek, hogy szeretnének füveket csinálni és segíteni áruljam el mi a titkom :-)

Vagy megkérdezik, hogy nem vennék-e részt egy projactben és olyanok gratulálnak akik nagyra tartok.
    Viszont az nagyon irritál, ha olyanok kritizálnak másokat akik nem csinálnak semmit, viszont a kiegészitőkra amit használnak annyit nem képesek kinyögni, hogy köszönöm, hogy fáradtál vele.

Direkt ezért nyitottam ezt a topicot. Aki ilyen ne járjon ide!

És nem akarok ezetúl ilyen hülyeségeken vitázni hogy görgetni kell, nekem így tetszik és másoknak se lehet ellenére a privátban küldött képek alapján.