na,végülis megy,toltam két meccset,meg kezdtem egy BaL módot,eddigi véleményem:
+ a játékmenet jobb,realisztikusabb lett,egyelőre regularon tolom,de igencsak meg kell szenvednem a gólokért
-a grafika nagyon furcsa,eddigi viaszbábú effektről most átálltak a gyurmaember effektre,teljesen mű az egész
+ remekül van optimalizálva,ez plusz pont,meg se reccen
- hihetetlen módon LEBUTÍTOTTÁK a BaL módot,megcsinálom az emberem,következő kép,hogy feszítek egy csapat mezében,bejön a menü,és akkor nyomogasd a forwardot...semmi interakció,átvezető videók. Kivették a manager rating menüpontot,a squad list-et,mezszám cserét se lehet kérni,nincsenek ügynökök se.
A délutánt rászánom,hogy jobban megismerjem a gémet,de eddigi véleményem az,hogy maga a játékmenet az szuper,TÉNYLEG OLYAN mintha egy futballmeccset néznék,csak éppen én alakítom a dolgokat,DE ez édeskevés ahhoz szvsz,hogy elkérjenek érte 10 ezer forintot. A körités,a játék hangulata totál szégyen,olyan mintha 2003-ban lennénk és PS2-n játszanám a játékot egy orion tévé előtt görnyedve. Mint futballjáték rendben van,de hosszútávon ez kevés lesz. Pesedit patch-el,facepackokkal ellehet vele majd szórakozni,de ennyi.