7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• TheBossbuster
    Problémáim a játékkal:
    -kapus irreális védései,(nem tudom az alapban is benne van az a bug hogy már túlmegy a kezén és úgy 20 cm mélységből mint egy betonfalról pattan vissza a labda)
    -meglóg a gép játékosa,én tartom vele az iramot,de csinál egy pár lépést más irányba a játékosom hogy pont ne érhessem utol a gép játékosát már.
    Például ez 10 esetből 8 x így van.
    -akkor az amúgy 80 feletti rövid pass skilles muksóval (egy rovátkarásegítéses):) automata passz a mezőnyben,igggeeen pontos mint a halál.
    Viszont mikor a kapu előtt történik mindez,ez a futball Tell Vilmosa olyan homályt nyom,hogy 3 méterről 4-et téved és ez szintén 80% százalékos előfordulási mutatójú!(nem segít csak a manuális passz)
    -mostanában az az új hobbija a gépnek,hogy kitör ugye becsíteli a védőmet pár keresztlépéssel hogy ne érjem utol,utána rúg egy zörgős kapufát és mikor már kb 4 védőm van rajta(előtte mögötte balra jobbra) akkor szépen átcsusszan mindenkin és szépen oda ér a kipattanójához és köszöni szépen berúgja úgy hogy szintén kapufás legyen,de az már befelé pattanjon!
    Az elmúlt 8 meccsemen 6 írd és mondd hat alkalommal kaptam ilyen gólt...
    Folytathatnám de gondolom a felét sem olvastátok el,meg minek játszik ilyen hülye kötekedő manus a Pes legújabb részével!