Nagyi2pac#77439
Hihetetlen hogy végre megtudták ilyen jóra csinálni a FIFA-t, nem bírom abbahagyni. :D Soha nem gondoltam volna hogy egyszer ezt mondom, de le a kalappal az EA előtt, nagyon jól megcsinálták a 13-at a legapróbb részletekre is ügyelve. Alapból a PES gameplay élethűbb lenne, a labda fizika ott nagyon jó, viszont nagyon sok minden hiányzik belőle amit a FIFA-ba meg beleraktak, nagyon sok valós szituáció, animáció van. Pl. becsúsztam az ellenfélnek, az lent maradt a füvön, a bíró továbbengedte, de amint látta hogy elkezd vergődni megállította a meccset hogy ápolhassák/lecserélhessék. Utána odaata az ellenfélnek a labdát és ők meg visszarúgták nekem. Meg a bíró elugrik a labda elől nehogy beleérjen az átadásba meg ilyen apróságok de nagyon változatos és ez sokat dob a játékélményen. A meccs elei, félidei, meccs végi meg random bejátszások is nagyon jók lettek. A beépített gameplay szerkesztőről nem is beszélve, az is nagy húzás volt, bár asszem az már az előző 1-2 részben is benne volt.
Szép, hangulatos, jól kidolgozott, és élvezhető kis játék lett, csak ajánlani tudom. :)
Bocsi az offért, de úgy gondolom hogy mindenkinek megéri kipróbálni. Minél többet játszik vele az ember annál jobban megszereti. :D Számomra azt hiszem most jött el a váltás ideje, idén a FIFA nagyon csúnyán elverte a PES-t, legalábbis nálam biztos. :)