ratgab#77413
Én PES-t vagy Become a legendért vagy Master league-ért játszom. Sajnos idei PESben mindkettő kicsi butább lett mint volt (nincsenek meccsszintű célok), viszont legalább az előző rész edzését javították (az egy rémálom volt master league-ben).
És könyörgöm miért olyan baromi nagy kérés, hogy Master leagueben kezdő csapattal kezdenék játszani, akkor csapatonként különböző játékosaim legyenek ne minden csapat esetén ugyanazok? Hihetetlen illúzióromboló. A másik probléma, hogy nem képesek a B ligát az adott bajnokságnak megfelelő csapatokkal feltölteni. Ha francia bajnokságban indulok, akkor legyen már francia b liga, ha angolban, akkor angol B. Ez is biztos olyan bődület nagy feladat lenne, hogy 1 év alatt nem lehet kivitelezni.
Fifa-ból én a körítést raknám át pes-be, a kommentárt és a ligákat.
Amúgy maga a Pes játékmenete évről évre jobb, a labda fizikája például baromi jó. Immár nem tapad a labda az ellenfél lábához, hanem bizony elgurul mint ha valós labdát terelgetnének (sokszor kaptam abból gólt, hogy az ellenfél beívelte a labdát a védőm levette mellel, de elpattant tőle és az ellen 3 méterről bebombázta a kapumba).