-
Nagyi2pac #76669 A teljes játékhoz annyit fűznék hozzá hogy az előzetes információk alapján, nem azt kaptam amire számítottam. A gameplay szerintem folyamatosabb lett, meg vannak új mozdulatok meg stb., de amúgy semmi extra a tavalyihoz képest, szerintem sokkal többet kilehetne hozni ebből a játékból.
Arról nem is beszélne hogy szép lassan, de biztosan egyre jobban "butul" a játék. Pl. a League mód offline kivételével nem tudom mit akartak elérni. Meg vannak még kisebb apróságok pl. meccs közben már nincs olyan hogy "afternoon", csak day meg night. Vannak nagyon alap dolgok amiket szerintem nem lenne nehéz megcsinálni, de még sincsenek bent a játékban, pl. télen eshetne a hó, havas lehetne a pálya stb. A szurkolói hangokat és a kommentárt is lehetne már frissíteni.
2012-t, lassan 13-at írunk, nehogy ilyen problémák gondot okozzanak megcsinálni. Gyepek továbbra is no comment...ez a menü szerkezet se tetszik. De ami fontosabb hogy évek óta bent vannak a játékban ugyanazok a "next-gen"-es hibák, gagyi és érthetetlen mozdulatok, animációk amik már évek óta, és egyre idegesítőbbek őket látni. A kapusok külön életet élnek a játékon belül, ahogy a bírók is. Továbbá hiányolom a félidei illetve meccs végi bejátszásokat, amik a régebbi pes-ekben is megtalálható volt, szerintem alap dolog ez is. Vége a meccsnek, nagy nehezen megnyerted stb. erre a játékosok max annyit csinálnak hogy felteszik a kezüket és lesétálnak a pályáról...nagyon gyér.
Egyenlőre ennyi jutott eszembe. :) Amúgy szerintem az idei pes jobb a tavalyinál, de még mindig elmarad a régiekhez képest, amik szerintem 6-7 év fejlesztés után elég gáz. Nem ártana elbeszélgetni a játék fejlesztőivel.
A PES és a FIFA is már játszható focis játék, szerintem egyértelműen nem lehet eldönteni melyik a "jobb" játék, mindkettőben ugyanúgy megvannak az előnyök ahogy a hátrányok is, de ha a FIFA 13 elmenne a gépemen, ami jelenleg még nem megy, akkor lehet inkább már a FIFA felé hajlanék. Több fantáziát látok a fejlesztésekben mint a Konaminál.