7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Fyrex
    kicsit eltértünk a tárgytól, de nem is baj, nem rólad kell itt beszélgetni, a véleményem áll és szerettem volna közölni ha már felmerült, lehet vele egyetérteni meg nem, aki rendszeresen olvassa a topikot biztos megvan a maga álláspontja

én másfél évig gyártottam és teszteltem is itt kb, már nincs ilyenekre idő. nem véletlenül olvasom a mai napig a topikot, pedig alig játszok

múltkor is beraktál egy fájlt, meg is köszöntem

mikor kijött a játék megdicsértük, azóta pedig keressük a hibákat, azért demo a demo [egyébként pont pár napja raktam be egy gifet egy pozitív változásról, és 1 db reakció nem sok annyit sem kaptam rá...]

nekem azzal van gondom, hogy felhozunk egy problémát, és nem megbeszélve van, hanem rámondod hogy a probléma márpedig nem létezik, vita nincs.

az hogy moddolásra itt nincs igény/idő/köszönet, nem ok arra hogy semmibe legyen véve a véleménye azoknak akik nem járnak ide gyakran, és kritikát mondanak a játékra

kicsit úgy érzem, hogy minden bugot, vagy megjegyzést személyes támadásnak érzel, és fogalmam sincs miért, ennek semmi köze a te munkásságodhoz szerintem amit beleölsz a játékba