karmacoma#73618
Sajnos a védelem(nem a védekezés) tényleg minősíthetetlen lett. Kimentettem egy pár vidit róla, de addig nem akarok sírni, meg gifeket linkelgetni miatta, amíg nem próbáltam patchel a játékot. Az a fő gond, hogy a gép nem tudja elosztani a védőket. Nagyon sokszor előfordul hogy 4 védőre jut 2 támadó, de egyszerűen a csatár embere elfut oldalra értelmetlenül. És ugye míg te ökölbe szorult lábujjakkal próbálod szerelni a támadót, mögötted nem tudod irányítani a védőket, akik sajnos totál egyedül hagyják az embert középen. Egy gyors példa: kép1 Láthatóan mindenkinek megvan az embere. Pirlo és Dc között a 14-es, Barzlagi és Chiellini tökéletesen fogja az emberét. 2 mp múlva: kép2
Pirlo elfutott a semmibe Vidal légüres térben, a támadó teljesen egyedül hagyva. Sajnos ez nagyon gyakori hiba. Ahogy az is, hogy lesreállításnál a belső védők kirohannak, a szélső védő meg ott marad a helyén. Ami még nagyon zavaró, az analog játékosváltás nekem nem működik éles szitukban. Mikor szélen elfut a játékos, akkor kéne nekem a távolabbi belső védőmre váltani, mert ugye lefagynak 10 méterre a kaputól, és 100% gól, de ilyenkor nem hagyja használni. (Természetesen semmi-assisted a beállítás).
Azért sajnálom ezeket a dolgokat, mert nem hatalmas hibákról van szó, kis odafigyeléssel simán javíthatóak. Kb ennyi hiányozna, a PES6 óta legjobb focihoz. Multiban iszonyatosan zavaró lesz emiatt gólokat kapni. Én még reménykedem, hogy patchel javítják.