7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Érdemes elolvasni:

"Sziasztok!
    Őszintén szólva már sokszor megfogadtam magamban hogy hidegen hagy ,ha valakik vagy valaki arra vetemedik,hogy a FIFA mellett érvel - ami nem baj ha neki gyerekjáték jön be - és ezt mindenkire kötelező érvényűnek akarja beállítani...
    De úgy látszik nem bírom ki (max megint megkérnek hogy ne írjak a fórumba )
    Örülök hogy FIFA fan-ok is átnéznek ebbe a topicba,és talán végre hosszú évek után kicsit magukba is néznek végre.
    Félreértés ne essék,nem gond az ha valaki szeret egy játékot,de ha valaki egy olyan f...t mint a FIFA istenit az nálam kiakasztja a mérőműszereket.
    A két játék egy napon egyszerűen NEM említhető!
    Ha valakit csak azért érdekel jobban egy FIFA mert minden licensz az övé,akkor örüljön.De óriási különbség van a két játék között..
    A PES egy fociszimulátor.Ebből következően minden tekintetben a valóságos mozgás - mint labda mint játékosok tekintetében - fizikai modellezés,és a játék folyamatossága, játékosintelligencia került előtérbe ,és ez teszi a legrealisztikusabb játékká ezen a téren (én még emlékszem pl a This is Football nevű érdekességre , vagy akár a FA. Premier League Stars nevű focijátékra -ez utóbbi EA fejlesztés és milliószor jobb volt mint bármelyik FIFA rész eddig,függetlenül attól hogy alig egy két kiadást ért meg... ezek gyenge próbálkozások voltak akkor is)
    A FIFA ezekkel ellentétben csak egy manager játék...
    Nem sértegetés senki felé mert az egyszerűbb játékkal szeret csak játszani ( élénken él bennem a félpályáról való gólszerzés lehetősége, vagy akár a 16-osra kiugró párductestű kapus jelensége....) és nem szereti a kombinatív, gondolkodásra késztető nehéz játékot.
    Az utóbbi évek (sok sok évről beszélünk) alatt a FIFA semmit nem változott semmilyen téren szinte.
    A grafika egy fos -elnézést a kifejezésért - a stadionok egysíkúak (ha jól emlékszem az 1906-os szám misztikus jelentőséggel bír, ha bajnokságot játszunk) a játékosok mozgása...kidolgozottsága...nos az minden csak nem a mai kornak megfelelő színvonalú...Lehet beletenni a játékba mindenféle iramvezérlőt,meg 3. játékos hívást , meg mittumomén milyen kütyüket a lényegen semmit nem változtat.

Sosem jó érzés ha az embernek el kell viselni a kritikákat bármilyen téren . de könyörgöm legyen már mindenki olyan beismerő , hogy nem istenít valamit ha az NEM jó.És ezt nem csak én gondolom így,hanem egyre többen és többen, mely úgy is megmutatkozik, hogy ugye az egyik játéknak egyre jobban nő a tábora...míg a másiké csökken...

Végezetül számomra a 2000es év volt a fordulópont, hogy hova melyik táborba is akarok tartozni....egy ps1-re kapott játék !!! változtatta mg a hozzáállásom a focijátékok terén... a neve ISS volt....kerek 1 hónapig nem tudtam gólt lőni vele,mire ráéreztem hogy nem virtuális focit játszom, hanem nagyon is valóságosat
    Már akkor akkora különbség volt a játékmenetben , kidolgozottságban a két termék között hogy el sem hittem....
    (akkoriban 2000-es évről beszélünk a FIFA-ban volt kb 9 gólszerzési lehetőség.Értsd úgy 9 pont amin áthaladt a labda a gólvonalon, 9 féle gólszerző mozdulat.... az ISS-ben akkor tartottak 25-nél....lényeges különbség szerintem)

Nos bár nem teljesen a PES2011-ről írtam,azt hiszem a lényeget mindenki érti.

TÖKÉLETES, HIBÁTLAN, UTÁNOZHATATLAN !

UI: őszintén remélem hogy a két kedven riporterünk végre átpártol a PES-re....borzalmasan sikerülnek a magyar kommentárok mióta csinálják..Lelketlen, nincs a helyzethez illően eltalálva a szöveg sokszor.Csak lefordították, felmondták az egészet.. Sajnálom"