7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• daver88
    Hát őszintén szólva egy két meccsel a hátam mögött, azért lenne mit javítani, őszintén szólva...

1. Kapus...még mindig elég érthetetlen cselekedetei vannak..pl:

Mit keres a 11-es környékén...mert az rendben van, hogy 8-10 passzal előtte megfogott az 5-ösön állva egy távoli lövést, de miért jött ki még jobban, ahelyett, hogy visszább ment volna, vagy ott maradt volna...

2. olvasgattam visszafelé a hsz.eket, és asszem Breki rakott be egy olyat, hogy összeérnek a testrészek fifába...bizony-bizony minden meccsről tudnék berakni olyan képet (ha nem is olyan brutálisat, mint amit Breki rakott), ahol összefolynak legalább a lábak.

3. Passzrendszer...remek lett, ettől függetlenül vannak érdekességek. Bedobás után a bedobónak vissza akarom passzolni a labdát, éppen csak látszik a csík halványzölden, erre kibikázza taccsra. (az ilyen esetektől eltekintve tetszik, de még van mit javítani rajta)

+1 pozitívum
    Szabálytalanságok...Végre nem csak az ellen kap mezőnyben szabadot, hanem én is...az eddigi részeknél nem volt sztem ennyire jellemző ez...és tényleg csak olyat fújnak be, ami jogos (persze van vitatható, dehát hol nincs..)

Egyenlőre ennyi, de nálam még mindig jobb, mint a fifa...habár erősen záródik az olló a két játék között...