7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    "Végre a hosszabbitásnál számolja a másodperceket, igy legalább lehet látni, hogy mikor jár le. Szerintem ez is fontos a játékban, mert a 10-ben irreálisan hosszabbitott, kiirta, hogy 0perc és megtoldotta a játék idöt valamikor 1-2percel is.
    Jellemezném a játékot: Rugalmas, van biro a pályán, taktikai faltok, elönyszabály, szabadrugásgolok, fordulékonyság, labdatartás és legföképp realitás. Messi elfáradt a 69-ik percben, lekellett cserélni pedig nem is futottam vele csak talán 3 szolot néztem meg pont ezért. Más szoval passz, passz, passz, mint ahogy a barcelona csinálja IGAZIBOL. "

"Aztaaaa!!! Szegény forest gumpok mi lesz veletek? Jaj de sajnálom öket!!!! A konami megtanitja öket focizni!! Most már csak az online részére vagyok kiváncsi, hogy játszhato lesz e? Oriási a játék, visszakaptuk a gyors kényszeritöket, mélység passzokat, területbe játszást, de van a számomra 1 furcsa dolog, hogy Messikével NEM TUDOK GOLT RUGNI, fuuu de sajnálom Mehetnek fifázni a hülegyerekek, mert itt tudni kell focizni Kár, hogy a magyarokat nem lehet kiprobálni "

"hát szépöcséim!!
    amit én most érzek pár demomeccs után.....hát az biz'a....
    hát biz'a....közel van a szerelemhez.... "