7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    újabb infók:

mint már írtam elfutkosások nem nagyon vannak, elég sok szabálytalanság van, nem lehet sokáig 1 embernél a labda mert tuti elveszik v szabálytalankodással megállítják az embert. ennél fogva 1 kicsit tördelt a játék, de belefér. elég sokat lehet és kell használni a kényszerítőtt, mert amúgy nem nagyon mozognak.a passzoknál az irány is erősség is megfelelő kell h legyen. a hosszú indításokat jól meg csinálták ebből lőttem eddig a legtöbb gólt és nem az van, mint 2010-ben hogy legtöbbször elakad a védőben a labda.Lehet állítani a játék sebességet -2 és 2 között én 1-esre raktam a 0 túl lassú volt a 2 picit gyors a csapat beállítást nem nagyon nézegettem még, de nekem az már kicsit túlzásnak tűnik túl sok mindent lehet beállítani, lehet idővel egyszerűbben fog menni, mint aminek most látszik! Összességében úgy tudnám jellemezni mint régebben amikor fifáról áttértem pesre elsőre furcsának tünik de látod, azokat a dolgokat, amiért megéri inkább evvel játszani (remélem érthetően fogalmaztam )