7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Neoncsoves
    én pl. többször is észrevettem hogy hiába nyomtam az analóg kart majdnem törésig felfelé, ez az idióta gép másfele passzolt... rohadt idegesítő volt amikor ott lifegett a csatárom a lesvonalon ez a barom meg elpasszolja másnak (90%ban az ellenfélnek)... a társak meg idióták. végignézik ahogy elfut az ellenfél a kapunkig majd berúgja a labdát és ennyi.

slusszpoén hogy amikor én vagyok 1-on-1 kapus ellen, ugyanúgy csinálom mint a gép, mégis a gép által vezérelt kapus (hiába valami másod osztályú kis szar csapat kapusa) olyanokat véd amiket még Casillas is simán megirigyelne.

ennél idiótább szabadrúgás rendszert se láttam még. Vagy túl erősen lövi el, vagy túl gyengén, akárhogy nyomom a kart ide-oda, akármeddig nyomom a csíkot... van hogy épp eltalálom de ez ilyen 10/1es eset.

összevetve, minden hibáját tekintve, pár napig a PES nagyszerű szórakozást nyújtott nekem, csak amikor gyengébb csapatokkal is próbáltam játszani, valahogy felbaszott az egész és elmentem FIFA Online-ni. Persze abban is vannak játékhibák, meg a gameplay sem az igazi, de nem idegesít annyira mint az amikor 6x leköröz az ellenfél játékosa, stb.

helyette a FIFA-ban volt olyan, hogy rárúgtam a labdát, az ellenfél kapusa elvileg megfogta, erre átcsúszott a kezei között és gól lett :D

kijelenthetem, hogy PC-re NINCS!!! normális focis játék