Talán azért szólok bele, mert többezer embert szólsz le, csupán azért, mert nem értesz velük egyet...
Mi a fene közöd van hozzá, most komolyan? Ha vki a japán bajnoksággal akar jászani, akkor játsszon azzal, szíve joga, nem? Most komolyan...
Breki: A magyar foci egyenlő szinte a nullával, sztem ezt ő sem vitatja, de nem ettől függ, hogy valakit érdekel-e, vagy sem. Én sem azért szurkolok a Dradinak, mert most 7. lett a csöves nb1-ben...
A válogatottunk egyébként szerintem nem olyan rossz, ami azért van, mert NEM itthonról válogat a kapitány. Csak éppen a külföldön parádézó (Dzsudzsák a PSV sztárja, Gera az év játékosa lett a csapatánál, Juhász lassan több gólt fejelt, mint az Anderlecht csatáraia, Királyt meg imádják Münchenben..) játékosaink a válogatottban, csapatként nem igazán jók, mondhatni szarok :(
A Debrecen meg ugye minden idők leggagyibb bl-csapata volt, hát ez no comment.
Amúgy szerintem elindultunk egy irányba, végülis a Loki meg a Videóton elég szép összegeket költ a focira, amire eddig nem nagyon volt példa. Ide csatlakozik még a Fradi meg a Győr, plussz jön majd a kormánytámogatás, és akkor talán elkezdünk felzárkózni valamennyire.