attól, hogy elég sok külföldit hívnak be még ugyanúgy szar a bajnokság
és nem véletlenül hívják be pont a külföldön játszókat a válogatottba.
Hiába magyarázgatod egyértelmű hogy a béka segge alatt van a bajnokságunk és az egész magyar foci színvonala.
És mivel egy haverom és volt osztálytársam az egyik legpatinásabb magyar klub ügyvezető igazgatója van azért elég infóm a dolgokról úgyhogy mást oktassál ki please.
Aki nem látja be hogy bármelyik magyar csapat csak tölteléknek jó rangos nemzetközi kupákba az elég vaksi.
Majdnem az összes környékbeli ország bajnokságából van időnként egy csapat aki meglepetéseket okoz és nagycsapatok ellen vitézkedik mi meg örülünk ha néhanapján bejutunk egyáltalán és van csapatunk ami megéri a tavaszt.
Mint egykori focista elég sok meccset nézek , de magyart egyre kevesebbet, főleg mióta ilyen a Fradi, de a Videotonnak speciel most szurkoltam, hogy nyerjenek így elég sok mecsbe belenéztem.
Szval ne nekem akarj mellébeszélni és megmagyarázni egyértelmű, hogy szar sajnos a focink szövetségi kapitánytól függetlenül és szégyen hogy 86 óta kise tudtunk jutni csak egy olimpiára ahol szintén jól leégtünk.
Itt te nem vagy tisztában a dolgokkal és nem látod mik mennek mostanság is a háttérben !