Sziasztok, kéne egy kis segítség...igazából a tököm tele van és tele lesz, mivel a fifa nem feljleszti a kommentátort pc-re így ugyanazt kéne átpakolnom évről évre...idén még megcsinálom de!
Nem lenne jobb magyar kommentátor a peshez? Szerintem elért már a konami oda, hogy nem kell sok ahhoz hogy letaszítsa a trónjáról a fifát, amit csak a licencekkel és több nyelven történő forgalmazással meg persze a nagy múltjával tud megtartani.
Létezik egy pesfan.com nevű oldal, amit a konami stábja figyel és ahol szavazatokat lehet indítani..tudom a legtöbb ilyen oldal nem igazán működik..de ez igen, hiszen olyan játékról van szó amit évről évre kiadnak és a konami figyeli a visszajelzéseket.
Szóval gondoltam regisztrálok az oldalon és indítok egy szavazást, de ott ezt ugye mindenki leszarná, szóval regisztráljatok legyetek szívesek és szavazzatok. A részletekről majd írok később , merre mi van az oldalon.
Én gondoltam Méhes Gáborra, Tóth Csabára, Horváth Ferencre vagy Fülöp Lászlóra. Az egyértelműen nehezíti a Konami dolgát hogy nincs szerintem magyarországi kirendeltsége, de Németország egy köpésre van és ott az európai központ. Szerintem egy próbát megér, főleg úgy hogy fillerekért elvállalnák a mi drága kommentátoraink szerintem.