7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Buddy
    Erre van egy jó gyógyszer amúgy, amennyiben a PES Edit-es Patchot akarjuk használni. A probléma abból adódik, hogy vhogy a játék nem képes X-nél több csapatot egyszerre kezelni a Master League-ben.
    Az unnamed11-es bin (vagy 12-es, amelyik a ligatartalmakat hordozza) - max 1104 lehet méretre, akkor nyugodtan hagyja elmenteni és visszatölteni, ellenben runtime üvöltés lesz.

A bat-ok semmit nem csinálnak, mint visszaállítják az eredeti kinézetet (ezért is lehet menteni), igen ám, de abban az elmentett játékban már nem nagyon lesz újonnan készített csapat - tehát BL-be, sehova nem sorolja be őket.

Megcsináltam úgy, hogy mindenféle bat-os cuccok nélkül mindent tökéletesen bármivel lehessen játszani, ugyanakkor a holland csapatok sem vesznek ki, a 4 nagyobbat ki lehet választani vmint be is sorolja ezeket a nagyobb európai küzdelmekbe is.

Tulajdonképpen a csapatok unnamed11 (vagy 12)-be történő dobálásával meg lehet oldani, igény szerint, attól függ, ki milyen csapatokat akar.
    Én megcsináltam Német másodosztályra és Angol másodosztályra is.