-
Flashly #65210 komolyan mondom az idei PES-nél nincs idegesítőbb játék....
ennyire bután mozgó AI-t a fifa 07ben láttam utoljára...
BAL-ban, az összes csapattársam olyan suta hogy az nemigaz, ívelgetik fel a labdát csak úgy minden ok nélkül,
úgy hogy nincs is ott 1 játékos se... a kapusom olyan potyagólokat kap állandóan hogy a fotelemet szétvertem már.
az ellenfél kapusa persze szinte mindent megfog...
a védők végignézik ahogy az ellenfél elfut a kapuig, és simán hagyják lőni, ha pedig néha elakarnák venni a labdát,
akkor persze nem tudják... én csatárként a 45ös defence-emmel elöbb elveszem a labdát mint ők...
a játékosok mozgása hihetetlen gagyi, úgy mozognak amit én még
egy profi focistától se láttam... nemtudom ezeket honnan vette a konami....
ráadásul úgy pattan le a labda a játékosokról mintha egy darab fa lenne
a bíró szánalmas... idén szartse fúj le, akárhogy kaszálnak fel semmit se fúj, nincs előnyszabály, ha 1 játékos lesen
van ha játékba avatkozik ha nem lefújja...
a body balance-om hiába 85ös, a leggyengébb védő is simán leszerel, akármilyen helyzetben vagyok, ha "seggelek" átlép
rajtam és úgy veszi el... én persze akárhogy üldözöm a CPU-t az halálpontosan időben elpasszolja, és még elvenni se
tudom tőle, mert ő valami láthatatlan burokban fut...
örülnék ha a KONAMI kimenne pár igazi meccsre, amit felvesznek, és kielemzik hogyan is néz ki az igazi foci...
ha már elhívják Torrest, Messit, akkor ne csak a csillivilli reklámvideókhoz Mo-capeljenek, hanem a játékhoz is vegyenek
fel rendes mozdulatokat... és kérjenek segítséget tőlük...
a másik az igazolás... BAL-ban összevissza igazolnak, lehetetlen igazolások történnek... Lampard a Bayern-be? Nasri a
stoke citybe? Beckham a Wolverhamptonba? ráadásul 160 P-ér... ami a franctudja hogy micsoda... érted, 160 ér, amikor még
énis többet érek kezdőként... így mire odakerülök mondjuk a Chelsea-be, addigra az már 2 év után nem is Chelsea, mert minden
olyan játékos eligazolt onnan aki még 3-4 évig ott fog játszani...
ML-ben is trágya az igazolás... elküldöm az ügynököket igazolni, eltellik 4-5 hét, erre visszajönnek azzal hogy
az átigazolás megszakadt... semmi indok hogy miért...
bocsi de muszáj volt kiadnom a dühömet...
remélem jövőre azért fejlődni fog a PES, nem mint az idei, hogy a tavalyinál is szarabb...