Flashly#64299
istenem de béna lett idén a PES...
sztárfocistákkal játszok, mégis mire megfordul a labdával 6x elveszik, nemtudja levenni, elpattan tőle 3 méterre mintha fal lenne, a védekezés mocskos idegesítő, csak fut a játékos, nem is cselez semmi, 1 irányba fut, mégse lehet tőle elvenni, mintha burokba futna, közbe én a védővel már 15x elfutottam a JÁTÉKOS ÉS A LABDA KÖZÖTT... ez a legidegesítőbb!
ha meg becsúszok, akkor persze 1ből lefújja, és min sárga lap, ha szabályos ha nem... arról meg már nem is beszélek hogy van mikor csak 3. gombnyomásra fogadja el az utasítást...
és akkor most jöhet a kérdés hogy ha nem tetszik akkor minek játszok vele... mert nincs más focis játék, a FIFA úgy ahogy van kuka, a PES-ben bíztam, de nekem ez az idei verzió a grafikán kívül hatalmas visszalépés, mintha valami 10 éves gyerekeket kéne irányítani a játékba akik úgy mozognak mint a robotok... az emberváltás is ultrafos. Ha lenne pénzem XBOX-ra már rég vettem volna egyet és azon fifáznék, már nézni is kielégítő. Na mind1, most hogy ezt kiírtam magamból megyek vissza játszani újra felúzni magam :D