-
Más hátha érdekel vkit
"Hi!
Voltunk tegnap kint a felesegemmel a Real meccsen. Megmondom oszinten, jobbra szamitottam a Real-tol, nem nagyon hajtottak magukat. A magyarokkal elegedett voltam, kiveve a "mi Sanyink" aki annyira nagyarcuan es annyira benan jatszott, hogy le kellett volna cserelni 5 perc utan, pedig cserekent allt be.
Mivel ugye a szurkolok 40%-a Real mezes, Beckham-tol szetfolyo tinedzser csaj volt (szerencsere azert lattam magyar zaszlos csajokat is), a 30%-a meg a fociszerető kisfiat kihozo apuka, a szurkolas nem volt egy eget rengeto, ez gondolom (nem is) hallatszott a teveben. Biztos meg is zavarta a Real jatekat a csondben ulo 45 ezer ember. A hullamzas tetszett, meg az is, hogy neha magatol is elkezdte a kozonseg, mikor nagyon unta a meccset az elso felidoben, es hogy a VIP nezoteren ulo nehany ember is csatlakozott. A buferol annyit, hogy az ital-perec-fottkukorica trion kb 200-300%-os hasznuk volt az arusitoknak. A muanyag uvegeket a bejovetelnel a szivtelen biztonsagiak mindenkitol elvettek, igy a hozott vizunket (masoknak uditojuket) helyben meg kellett inni. Ez faszsag volt, nem tudom mitot feltek. Ki az, aki egy ilyen meccsen muanyaguvegeket dobalna a palyara? Nem beszelve arrol, hogy plusz koltseg meg ido, azt a rengeteg kobmeter muanyagoalackot eltakaritani, amit kifelejovet lattunk a kapuknal. Az viszont jo huzas volt, hogy a bejaratnal mindenki kapott egy aznapi Nemzeti Sportot.
A masodik felidoben jobban jatszottak a magyarok, mint az elsoben, de a helyzetkihasznalasunk - szokas szerint - csapnivalo, nem ugy Ronaldonak. A legjobb magyarazat a kozonseg viselkedesere az volt, mikor Beckham kiment szogletet rugni, es a mogotte levo szektorbol hangos sikitozas hallatszott. Kiraly. Ja, errol jut eszembe, a legnagyobb kiraly is elbucsuzott. :)
Egyebkent jo volt az elmeny, emlekezetes este volt. A magyarok kozul Rosa es Baranyos jatszott jol szerintem es Fulop vedett nagyon jol, meg a vedosorunk is aranylag jonak tunt. Viszont az elso tizit, mintha Zidane szandekosan rugta volna fole, hogy ne rontsa el tul hamar a hangulatot. Kb ennyi, ami most hirtelen eszembe jut. Teven keresztul milyen volt?
Üdv!
KisZ"